Links

Uw volgende jachthaven(s)

Komt u bij bovenstaande jachthavens vandaan dan kunt u bij ons op vertoon van uw lidmaatschapskaart of kwitantie een voordelig nachtje boeken. Omgekeerd geldt dat ook. Alleen in Heerhugowaard/Broekhorn, Middenmeer, Medemblik en Schagen is er een plek voor uw camper.

Sloepennetwerk

Onze recreatiehaven is ook aangesloten bij het Sloepennetwerk. Met deze link kunt uw route vanuit onze haven verder uitstippelen.

Zonder vrijwilligers staat Nederland stil!

Goed nieuws voor de vaarrecreatie in Westfriesland: door de inzet van vrijwilligers bij de sluis en brug bij Rustenburg konden de doordeweekse openingstijden deze zomer worden verruimd. Na evaluatie door hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, het Recreatieschap en de vrijwilligers is besloten dit ook volgend jaar te doen.

Wel zoeken we meer vrijwilligers voor uitbreiding van het team.

In het persbericht van het Recreatieschap Sluis en brug Rustenburg ook volgend jaar door vrijwilligers bediend 29.11.2017 vindt u meer informatie.

VVV Noord Holland

Meteo & Scheepsvaart

Vaarroutes in Noord-Holland

ANWB Stremmingen overzicht

Leden WSV Langedijk en vrienden / relaties

Contact met ons? Bel met onze havenmeester via +31 (0)6-372 88 325. Of liever veilig een e-mail verzenden? Dat kan via onze contactpagina.

Lees hier meer over de moderne faciliteiten die u kunt verwachten van een nieuwe haven.

De omgeving leent zich uitstekend voor vaar-, wandel- en fietstochten. Ook een trailerhelling is in de directe nabijheid (200 m) van de haven.

Meer weten over de praktische zaken? Wat u kunt verwachten? Of over de regio? U leest er alles over in de veelgestelde vragen.